Er du over 18år

Ifølge loven omkring salg af alkoholholdige drikkevarer*, skal vi bede dig bekræfte din alder nedenfor. Såfremt du er under 18 år, kan du ikke handle vin og spiritus via winefriends.dk og vil blive sendt væk fra web-sitet.

Ingen produkter tilføjet til kurven.

Ingen produkter tilføjet til kurven.

Winefriends

WineGruet Champagne

Gruet Champagne

Det er så skønt når der vi handler direkte med familieejede vingårde, hvor man kommer tæt på ejerne og forstår deres store passion for deres vine. 

Her springer man ikke over hvor gærdet er lavest for at tjene lidt ekstra – men er så stolte af sine vine og gør sit yderste for konstant at forbedre og forfine produktionen, så man kan opnå den anerkendelse man føler men fortjener af kunder og anmeldere.

Historien om Côte des Bar i de sidste par hundrede år. Denne historiske Champagne-region er hjemsted for mange charmerende landsbyer som les Riceys og Neuville sur Seine.

I året 1670 er Gruet-familiens vingård blevet grundlagt i Buxeuil.

I året 1975 producerede den nuværende generation og ejer Claude Gruet sine første cuuer.

I dag deler Claude Gruet og hans kone deres kærlighed til vin og vin med deres søn Pierre-Charles.

Endnu mere end at formidle deres viden, overfører de også deres lidenskab.

Kvaliteten, der reflekteres af Gruet House, illustrerer den perfekte balance mellem innovation og tradition.

I deres aldrende kældre rejser de dyrebar nektar. Under vinfremstillingsprocessen er tiden deres allierede og tålmodighed deres hemmelighed. 

Smagskunstnerne, Claude Gruet og hans søn Pierre-Charles artikulerer med styrke og overbevisning udtrykket af en unik stil.

Udstyret med avanceret teknologi og menneskelige ressourcer kombinerer deres hus respekt for tradition og metoden champenoise .

I denne ånd af kvalitet og respekt er Gruet House i stand til at imødekomme de mest krævende anmodninger: kort leveringstid eller specielle ønsker. Vi er stolte og glade over at repræsentere Gruet for 3die år – og ser frem til et langt samarbejde.

X