Er du over 18år

Ifølge loven omkring salg af alkoholholdige drikkevarer*, skal vi bede dig bekræfte din alder nedenfor. Såfremt du er under 18 år, kan du ikke handle vin og spiritus via winefriends.dk og vil blive sendt væk fra web-sitet.

Ingen produkter tilføjet til kurven.

Ingen produkter tilføjet til kurven.

Winefriends

WineDOMINIO BASCONCILLOS

DOMINIO BASCONCILLOS

José María Basconcillos ledte efter et særligt sted for 20 år siden og han opdagede det sted, hvor benediktiner munkene allerede bragte dyrkningen af vinstokken omkring sit kloster og lærte at uddybe i middelalderen. Stedet, der har unikke mikroklimatiske forhold, omkring 1.000 meter over havets overflade, danner en uventet dal i sine 50 hektar.

Familien og det store team af Dominio Basconcillos er sjælen, der sætter al sin viden og arbejde til tjeneste for vores vingård, vores skat og vores klient.

BIODIVERSITET

“Fordi ved at passe på og forstå naturen, kan du få det bedste produkt”

Efter 20 års arbejde med vores vingård på en naturlig måde er vores gård blevet et autentisk tilflugtssted for biodiversitet, der flyder over med liv. Dyrelivet er et bevis på kvaliteten og sundheden af vores jublende vingård. Vores vingård med udbytter er altid mindre end 4.000 kilo pr. hektar. Alt vedligeholdelses- og ukrudtsarbejde udføres for at minimere ethvert produkt af kemisk syntese og herbicider.

Vi fjerner enhver mekanisk behandling fra processen og erstatter den med manuelt arbejde og avanceret teknologi, der ikke skader vingården eller druen.

Dette er virkelig HÅNDARBEJDE i sin yderste konsekvens. Vores vingård med udbytter altid mindre end 4.000 kilo pr. hektar. Alt vedligeholdelses- og ukrudtsarbejde udføres for at minimere ethvert produkt af kemisk syntese og herbicider. Vi fjerner enhver mekanisk behandling fra processen og erstatter den med manuelt arbejde og avanceret teknologi, der ikke skader vin gården eller druen.

 

 

 

Høsten er et af de mest spændende øjeblikke i vores vinstokkes livscyklus. Vi gør det manuelt, hvilket giver os et første valg af druerne med kasser til 16 kg druer.

Vinene lagres på franske egetræsfade på 255 liter mellem 6 og 24 mdr.

Vores tønderum er et intimt sted, som vi opretholder under forhold med konstant temperatur og fugtighed, og hvor vinene udvikler sig indtil aftapningsøjeblikket, hvorefter vi respekterer resten i flasken indtil det optimale øjeblik.

 

 

Dette er allerede nu i en La – Liga i Spanien, og vil i årene fremover glæde enhver vin elsker der sætter pris på et produkt der er dyrket og produceret efter alle de rette metoder der sikrer vine som gir så meget tilbage til os mennesker, uden at ødelægge naturen.

Hvis du ikke allerede har smagt Dominio Basconcillos vinene – så skynd dig- og du vil aldrig fortryde.

 

X