Er du over 18år

Ifølge loven omkring salg af alkoholholdige drikkevarer*, skal vi bede dig bekræfte din alder nedenfor. Såfremt du er under 18 år, kan du ikke handle vin og spiritus via winefriends.dk og vil blive sendt væk fra web-sitet.

Ingen produkter tilføjet til kurven.

Ingen produkter tilføjet til kurven.

Winefriends

WineEN AF DE ÆLDSTE, STØRSTE OG MEST VELRENOMEREDE VINGÅRDE I SPANIEN.

EN AF DE ÆLDSTE, STØRSTE OG MEST VELRENOMEREDE VINGÅRDE I SPANIEN.

Bodegas Valduero er en af Ribera del Duero områdets ældste og mest anerkendte vinproducenter. Det mest spanske man kan tænke sig – både traditionelle og nye spændende moderne vine.

Valduero er en familie-vingård og en af ​​de første, der blev grundlagt i D.O. Ribera del Duero. Det blev oprettet af Gregorio García Álvarez i 1984 i den lille Burgos by Gumiel de Mercado, der ligger 16 km nordvest for Aranda de Duero, i hjertet af Ribera del Duero. På det tidspunkt var der kun et halvt dusin aftapperningsvinerier i regionen, og til trods for at det var et vindyrkningsområde med en lang tradition, der er anerkendt blandt kendere for dets kvalitet, var det et område, der var ukendt for offentligheden.

Yolanda García Viadero, datter af grundlæggeren og landbrugsingeniøren, opdagede på det tidspunkt den traditionelle vindyrkning i området og Tinto Fino-druen fra disse vinmarker. Han klassificerer en sådan drue som “usædvanlig og unik i Spanien med den stærke karakter af en eksklusiv terroir, der bidrager med en struktur og total surhed til vinene, hvilket placerer dem på verdens højeste kvalitetsniveauer”.

Denne idé er det grundlag som man har i Valduero-filosofien, som i dag er blevet husets norm.

Hos Valduero har det altid været meget tydeligt, at vinene skal være fremragende på enhver måde for at tilfredsstille og få forbrugeren til at nyde. Derfor ældes vinene og opbevares i kælderen, indtil de når rundhed og stor harmoni, altid baseret på magt. Af denne grund har Valduero koncentreret sig om produktion af Crianza, Reserva og Gran Reserva vin.

Senest har man købt og taget Finca Azaya vingården under sine vinger, og man har nu allerede i år kunne placere Finca Azaya 2017 på vinkortet, som modtager 97 Points af Decanter og er valgt til en af TOP 50 vine i verden blandt 16.500 smagte vine blandt 280 smagere fra 30 lande.

Der er kun ganske få – som Pingus, Vega Sicilia o.lign. der har modtaget flere store priser og så mange flotte guld og sølvmedaljer som Bodegas Valduero.

Her er lidt eksempler på de mange flotte priser og vurderinger man har modtaget i det sidste år –

  • Vinum magazine (Switzerland). For the second year in a row, Vinum chooses Valduero Reserva Premium 6 Años 2011 as the Best Wine from Ribera del Duero after 115 wines. The last 24 tasted blind by a panel of profesionals and consumers.
  • Decanter UK places Valduero Gran Reserva 12 Años 1999 as one of the Top 10 tempranillos of Spain. Only two Riberas del Duero are in this selected group.
  • Vinum magazine (Switzerland) chooses Valduero Reserva Premium 6 Años 2010 as the Second Best Spanish wine tasted in 2018. Only Pingus is above.

Også her I Danmark har man bemærket Valdueros kvalitet. Både blandt forbrugere og 15 vineksperter vandt denne vin foran 32 andre eksklusive spanske vine – udvalgt af DinVinGuide. Oprindeligt var der 73 vine med, men herfra valgte man så de 32 bedste, hvor Valduero så vandt suverænt både blandt forbrugere og eksperter. ????

Der er derfor alt mulig grund til at prøvesmage de skønne Valduero vine

Se vores Valduero smagekasser og bliv overbevist

X