Er du over 18år

Ifølge loven omkring salg af alkoholholdige drikkevarer*, skal vi bede dig bekræfte din alder nedenfor. Såfremt du er under 18 år, kan du ikke handle vin og spiritus via winefriends.dk og vil blive sendt væk fra web-sitet.

Ingen produkter tilføjet til kurven.

Ingen produkter tilføjet til kurven.

Winefriends

WineEn ny spansk stjerne er født.
Son Prim - Winefriends

En ny spansk stjerne er født.

Hvad er Son Prim? Son Prim er franske druer, spansk sol og en familie med en kæmpe kærlighed til vin og kvalitet. En uhørt kombination der udfordrer enhver anden Mallorca vin og slår langt de fleste med flere længder og til en pris de andre ikke kan matche.

I begyndelsen af ​​halvfemserne plantede Jaime Llabrés en lille grund med en “tutifruti” af vinstokke, blandt andre chardonnay, syrah, cabernet og merlot med det formål at studere deres tilpasning til Mallorcas klima og jord.

For at vinificere de første resultater af de forskellige vinstok sorter bruger man små rustfrie ståltanke udstyret med et koldt system, som vi placerer under et enormt johannesbrødtræ. Mærkeligt nok var resultaterne meget tilfredsstillende. Aldringen blev udført i tønder, der var placeret i den kølige kælder i en garage i Palma.

Fra dette eventyr blev der fået og tappet nogle tønder med meget god kvalitet vin, og også nogle vinegrae , der var meget velegnede til salatdressing.

I midten af ​​90’erne blev hele familien involveret i at plante nye vinmarker, inklusive den unge Jaime J. Llabrés, som i en alder af fem begyndte at opdage vinens verden og voksede på samme tid som vingården og vingården i øjeblikket plejer af kundeforhold og overvåger den generelle drift af vingården og vinmarkerne.

Det havde været et par år siden kælderen ved Son Prim i byen Sencelles, var i brug, med sin to “kop” levende sten, dens store tønder med egetræ, det var vanskeligt at opdatere det, den bedste løsning var at oprette en ny kælder.

Midt i marken og ved siden af ​​de nye vinmarker, i 2003, startede man arbejderne og afsluttede dem med lige nok tid til at gå ind i den første høst i 2004.

Vinene der produceres og sælges i dag er vine der vil blæse dig bagover, de har saft og kraft garneret med frugt, en skøn duft og bouquet som man skal lede længe efter. Prisen på den nok så markedsførte vin svinger mellem det vanvittige niveau 269kr – og ned til 189 kr. pr. flaske.

Winefriends vil altid levere kvalitetsvin til vennepriser – derfor hedder vi Winefriends – og vi ville da syntes markedsprisen på disse vine skulle være 199,- men vi vil så gerne have at så mange som muligt for chancen for at smage disse skønne vine, hvorfor vi har holdt prisen så lavt som 159 kr. uanset om du vil smage Cabernet Sauvignon, Merlot eller CUP som er et fantastisk blend af 40% Cabernet Sauvignon, 40% Merlot, 10% Syrah, 10% Tempranillo. Cabernet Sauvignon, som giver en ufattelig skøn vin som vil være en nydelse for alle vin elskere.

Det kan være svært at vælge – derfor har vi lavet en smagekasse med 3 x 2 fl. – dvs. 2 af hver type – eller du kan blot bestille 3 + 3 eller 6 af den samme type.

Et køb der ikke blive fortrudt. 

Vi har oveni dette skønne vintilbud indgået samarbejde med naboen til vingården, CATIU der netop producerer Mallorcas absolut bedste og skønne Ekstra Jomfruolivenolie. – denne olie lagerfører vi i ½ liter flasker til 85kr.  og 2 ltr. Plastflaske til 169 kr.– vi har derfor også lavet et tilbud der når du køber 6 fl. Son Prim så får du en ½ ltr. CATIU Olivenolie med i prisen.

Olien kan naturligvis bestilles ekstra hvis du ønsker flere med samme sending.

GØR DIG SELV EN TJENESTE OG SMAG MALLORCAS NYE STJERNEVIN – OG FÅ STJERNEOLIEN MED – SE PÅ WWW.WINEFRIENDS.DK  

X