Er du over 18år

Ifølge loven omkring salg af alkoholholdige drikkevarer*, skal vi bede dig bekræfte din alder nedenfor. Såfremt du er under 18 år, kan du ikke handle vin og spiritus via winefriends.dk og vil blive sendt væk fra web-sitet.

Ingen produkter tilføjet til kurven.

Ingen produkter tilføjet til kurven.

Winefriends

WineMARQUES DE VARGAS

MARQUES DE VARGAS

NYT PROJEKT I 2016 HAR SKABT MIRAKULØS POSITIV UDVIKLING. 

I 2016 startede Marqués de Vargas et nyt projekt med et helt nyt teknisk team.

På nuværende tidspunkt er Marqués de Vargas i færd med at gennemføre et meget ambitiøst projekt og hovedmålet er, at tilpasse vingården til den mere videnskabelige inddeling af vingården.

  • Projektet startede i 2016 med målet om at lede efter forbedring af vingårdens potentiale. Sammen med David Pernet.
  • Målet var at tilpasse vingården til den mere videnskabelige underopdeling af jorden i vingård med fokus på vedligeholdelse af terroirens egenskaber og kvalitet, uden at ændre den naturlige balance.
  • Få dyb viden om terroiren, forskellige jordarter og dens egenskaber
  • Fokuser på terroiren – Tæt forbindelse mellem jord-vin-vin -> Søg efter mest autentisk udtryk for hver sort i forbindelse med jorden og dens omgivelser
  • Udføre høj kvalitets viticultur for at øge vingårdens potentiale.
  • Producer afbalancerede og elegante vine i verdensklasse, med typicitet og med et naturligt udtryk af jorden og det specifikke plot
  • Få vine med stor dybde og styrke med et stort aldringspotentiale i det lange træk

For at opnå succes ved dette ambitiøse projekt har de været afhængige af samarbejdet mellem det højere professionelle team. Det professionelle team inkluderer følgende:

  • David Pernet: i øjeblikket den mest kendte ekspert inden for vingårdskartografi. Han er medstifter af virksomheden Sovivins (jord-vingård-vin) i Bordeaux.
  • Ana Barrón: vinproducent af Marqués de Vargas. “Vinavler” Hun studerede på universitetet Víctor Segalen i Bordeaux II og har været teknisk direktør ved vingården Remélluri i mere end 17 år. En vinproducent, der altid har søgt i perfektionen og konkurreret med vine i verdensklasse fra hele verden.
  • Xavier Ausás: THE MASTER WINEMAKER. Han studerede ved det mest prestigefyldte franske universitet: universitetet for vinavl og ønologi i Blanquefort (Bordeaux) og det nationale universitet af ønologi Paul Sebatier. Han startede i Vega Sicilia med en praktikplads i en alder af 29 år og derefter blev han teknisk direktør for dette prestigefyldte team, hvor han lavede deres ikoniske vine i løbet af 25 år. Efter sin tid som vinmager hos i Vega Sicilia i 25 år, startede Xavier et samarbejde med Marques de Vargas i 2016.

”Marqués de Vargas er en reference blandt vingårde, hvilket bidrog til billedskiftet i high-end Rioja vine i slutningen af sidste århundrede. Det er en vingård med en klar og differentieret filosofi, hvis vine er af høj kvalitet, viser den typiske Rioja Alta karakter og det unikke terroir fra dette område. ”

Tre Vingårde i samme ejerkreds, der laver top vine uanset hvilken man smager. Med dette samarbejde har de formået at foretage et kvantespring i kvalitet, især hos Marques de Vargas, hvor indflydelsen af The Master Winemaker har skabt vine som ligger flere niveauer over hvad teamet bag winefriends har smagt tidligere og vi har trods alt importeret deres vine siden 2001.

Winefriends har sikret disse vine til uhørt attraktive priser med den høje kvalitet taget i betragtning og forventer at priserne fremover vil stige betydeligt når de begynder at få de store scores.

Her er de nyeste, men mange flere kommer til …

Marqués de Vargas Reserva 2015/2016, 94 s.

  “Vidunderligt elegant og raffineret med granulære tanniner og saftige frugter”. 2020-28 (2015)

“En imponerende introduktion til sortimentet, frisk og raffineret, med rød frugt og anis, subtilt træ og engagerende renhed og ganen længde”. 2021-29 (2016)

Marqués de Vargas Gran Reserva 2015/2016, 95 s. , Årets vine GRAN RESERVA (Top 5 Gran Reservas fra Rioja)

Marqués de Vargas Selección Privada 2015/2016, 96 s., Årets vine Generico

Marqués de Vargas Hacienda Pradolagar 2015/2016, 97 s., Årets vine Genérico (blandt de 20 bedste valg fra Rioja)

X