Er du over 18år

Ifølge loven omkring salg af alkoholholdige drikkevarer*, skal vi bede dig bekræfte din alder nedenfor. Såfremt du er under 18 år, kan du ikke handle vin og spiritus via winefriends.dk og vil blive sendt væk fra web-sitet.

Ingen produkter tilføjet til kurven.

Ingen produkter tilføjet til kurven.

Winefriends

Priorat

PRIORAT vine har efterhånden udviklet sig til at være KULT vine som flere og flere forstår at nyde og elske.

Andre føler de er for tunge, robuste og rå, hvilket har betydet at vi igennem 2 år har søgt efter en ny Priorat producent, der imødegår disse opfattelser.

”The perfect match” fra Priorat har vi nu fundet og vi glæder os enormt til at introducere disse skønne tilgængelige vine, som alle vil kunne nyde med stor glæde – uanset om man er PRIORAT fan eller bare nyder et godt glas spansk vin når det er allerbedst – og til priser som man kun kan drømme om fra PRIORAT området.

Cartuja de Scala Dei repræsenterer den historiske vugge af vinene og vinproduktionen af ​​Priorat-kvalificeret oprindelsesbetegnelse. De karthusiske munke bragte fra Provence i det 12. århundrede know-how og teknikker til at udvikle en vinproduktion, der var solidt rodfæstet og udviklet gennem århundreder. De karthusiske rige dannede den såkaldte historiske Priorat, som i dag falder sammen med Priorat DOQ-vinregionen. En lille bjergrig vinregion på 1800 ha vinmarker, omkring 600 vinproducenter og 102 vinfremstillingsvirksomheder. Orografi betyder, at vinmarken skal dyrkes i stejle skråninger, hvilket i mange tilfælde kræver, at der bygges terrasser.

Uden for byen Bellmunt del Priorat, på bredden af ​​floden Siurana, ligger bondegården populært kendt somCasa Gran. En bygning med tre hundrede års historie, hvor de karthusiske munke engang boede I klosteret Scala Dei, den klosterorden, der indførte vinproduktion i regionen i det 12. århundrede.

Det er på godserne, der omgiver Casa Gran, og som var vidne til den strenge tavshedsafstemning fra de karthusiske munke, hvor en del af vores vinstokke vokser i dag.

Casa Gran del Siurana-projektet blev startet i 2000 med det klare mål at skabe vin helt fra begyndelsen af ​​processen: at vælge ejendomme med det højeste potentiale, vælge de mest passende planter og dyrke dem omhyggeligt bagefter. kontroller omhyggeligt tidspunktet for høsten, produktionsmåden og ældningen.

Vingården er beliggende i bygningen til det tidligere landbrugskooperativ Bellmunt del Priorat. Fra 2007-årgangen bosatte vi os i vingården efter at have foretaget ændringer for at modernisere og gøre det velegnet til vores projekt.

De bearbejder vinstokkene en efter en og anvender de kendte vinproducenter til grænsen, så hver plante giver den højeste kvalitet. Júlia, Basili, Jordi og Miquel er vores folk i vinmarken.

X