Er du over 18år

Ifølge loven omkring salg af alkoholholdige drikkevarer*, skal vi bede dig bekræfte din alder nedenfor. Såfremt du er under 18 år, kan du ikke handle vin og spiritus via winefriends.dk og vil blive sendt væk fra web-sitet.

Ingen produkter tilføjet til kurven.

Ingen produkter tilføjet til kurven.

Winefriends

WineWaterford Estates vine hos Winefriends.

Waterford Estates vine hos Winefriends.

Vi har igennem flere år søgt, smagt og kasseret utallige vine fra Syd-Afrika, da de ikke levede op til vores høje krav om høj kvalitet og til at betale.

Vi har nu via et tæt personligt samarbejde med Erik Ahlmann- Larsen fra TEDEUM fået lov til at forhandle nogle af de fantastiske vine fra flere af de førende vinproducenter i Syd-Afrika, som TEDEUM har agenturet for.

Vi er en af de få der nu har fået lov til at sælge Waterford Estate´s store program i Danmark – og det er vi meget stolte af.

Waterford Estate ligger i den maleriske Blaauwklippen-dal i den verdenskendte Stellenbosch-region. De tror på det gamle ordsprog om ‘mindre er mere’. Der er intet prætentiøst eller prangende ved ejendommen, snarere er den visuelle indvirkning en af ​​en sømløs helhed, som supplerer snarere end forringer den omgivende naturlige skønhed. Af denne grund har de også valgt kun at bruge halvdelen af ​​de i alt 120 hektar af vores jord til plantning af vinstokke for at bevare og beskytte den naturlige fauna og flora på Godset.

 

Waterford Estate ejes af Ord -familien og er udviklet under Kevin Arnold, kældermester og administrerende partner, under vågent øje siden 1998. Waterford Estate vingården tilbyder afslappende rammer, hvor gæsterne kan sidde og nyde forskellige smagsmuligheder. Med vinkælderen bygget omkring gården kan gæsterne observere vingårdens virke og få en ægte fornemmelse af vinfremstillingsprocessen uden at forstyrre roen i deres smagsoplevelse.

 

Vingården blev designet efter det engagerende terracotta -design og var resultatet af vinmager Kevin Arnold og arkitekten Alex Walker, der gik sammen om at skabe hjemmet til Waterford Estate vine. Gårdens midtpunkt er det storslåede og ikoniske springvand. Denne funktion er blevet udødeliggjort i Waterford Estate mærket og repræsenterer en grundlæggende komponent i vores filosofi.

Winefriends lagerfører nedenstående vine fra Waterford Estate: 

Cabernet Sauvignon

Den legendariske Shriaz – Kevin Arnold.

Priser varierer fra 299-329  kr.

Er der andre vine fra Waterford Estates  som du kender eller vil prøve – så sig til det skaffer vi meget gerne.

                                                                     

X