Er du over 18år

Ifølge loven omkring salg af alkoholholdige drikkevarer*, skal vi bede dig bekræfte din alder nedenfor. Såfremt du er under 18 år, kan du ikke handle vin og spiritus via winefriends.dk og vil blive sendt væk fra web-sitet.

Ingen produkter tilføjet til kurven.

Ingen produkter tilføjet til kurven.

Winefriends

WineKanonkop vine hos Winefriends !

Kanonkop vine hos Winefriends !

 

Vi har igennem flere år søgt, smagt og kasseret utallige vine fra Sydafrika, da de ikke levede op til vores høje krav om høj kvalitet og priser der er til at betale. Vi har nu via et tæt personligt samarbejde med Erik Ahlmann Larsen fra TEDEUM fået lov til at forhandle nogle af de fantastiske vine fra flere af de førende vinproducenter i Sydafrika, som TEDEUM har agenturet for.

 

Vi er en af de få, der nu har fået lov til at sælge KANONKOP´s store program i Danmark og det bliver man ikke uden videre – så det er vi meget stolte af! 

 

Kanonkop er en 4. generations familieejet vingård, der er gået fra generation til generation og nu er i hænderne på brødrene Paul og Johann Krige. Navnet Kanonkop stammer fra en bakke (kop) på Simonsberg -bjerget over vinegården, hvorfra der i løbet af 1600- og 1700 tallet blev affyret en kanon (kanon) for at annoncere sejlskibes ankomst til Table Bay. Kanonens brøl ville være signalet til lokale landmænd, der ventede på at tage den 50 kilometer lange rejse til havnen, om at laste deres vogne op med frisk frugt og grøntsager for at bytte deres produkter.

 

De første vine med Kanonkop -mærket blev produceret i 1973. For vinelskere, der er fortrolige med de århundreder gamle slotte og domæner i henholdsvis Bordeaux og Bourgogne, kan vores ejendoms vinfremstillingshistorie virke overraskende ung. For 1973 var året, hvor Kanonkops påstand om en plads i annalierne i den sydafrikanske vinstorhed begyndte, kun tre år før manden, som vingården skylder alt, den har opnået, og al den anerkendelse, den har opnået, døde: Paul Sauer.

 

 

Winefriends lagerfører nedenstående vine. 

Kadette range: Cape Blend – Cabernet Sauvignon – (begge får 92 points)

Estate Wine range – Pinotage 2018 (4 points)

Priser fra 149-299 kr.

Er der andre Kanonkop vine som du kender eller vil prøve – så sig til det skaffer vi meget gerne.

 

X