Er du over 18år

Ifølge loven omkring salg af alkoholholdige drikkevarer*, skal vi bede dig bekræfte din alder nedenfor. Såfremt du er under 18 år, kan du ikke handle vin og spiritus via winefriends.dk og vil blive sendt væk fra web-sitet.

Ingen produkter tilføjet til kurven.

Ingen produkter tilføjet til kurven.

Winefriends

WineBouchard Finlayson vine hos Winefriends!

Bouchard Finlayson vine hos Winefriends!

Vi har igennem flere år søgt, smagt og kasseret utallige vine fra Sydafrika, da de ikke levede op til vores høje krav om høj kvalitet og til at betale.

Vi har nu via et tæt personligt samarbejde med Erik Ahlmann- Larsen fra TEDEUM fået lov til at forhandle nogle af de fantastiske vine fra flere af de førende vinproducenter i Sydafrika, som TEDEUM har agenturet for.

 

Vi er en af de få der nu har fået lov til at sælge Bouchard Finlayson´s store program i Danmark – og det er vi meget stolte af.

 

Over mere end tre årtier har Bouchard Finlayson opnået et globalt ry for at lave mindeværdige vine, der taler til en følelse af sted. Grundlæggeren Peter Finlayson hyldes for at være banebrydende i produktionen af ​​Pinot Noir i verdensklasse i sydafrikanske vinmarker.

 

Grundlæggeren, Peter Finlayson, betragtes bredt som pioneren inden for Pinot Noir i Sydafrika, og i dag er Tête de Cuvée og Galpin Peak under vinproducenten Chris Albrecht fortsat blandt de fineste eksempler, der er produceret i Kap. Ved siden af ​​denne ædle burgundiske sort er kælderen kendt for sin prisvindende Chardonnay og Sauvignon Blanc, den innovative fransk-italienske røde blanding Hannibal og en bemærkelsesværdig halmvin fremstillet af køligt klima Riesling.

 

Bouchard Finlayson blev etableret i 1989, og over mere end 30 år har ejendommen opnået et globalt ry for at fremstille karaktervine, der perfekt udtrykker den unikke terroir i Western Cape -vinlande.

 

Winefriends lagerfører nedenstående vine: 

Kaaimansgate Chardonnay 

Hannibal 

Galping Peak Pinot Noir

Priser varierer fra 179-299 kr.

 

Er der andre vine fra Bouchard Finlayson  som du kender eller vil prøve – så sig til det skaffer vi meget gerne.

X